Privacy verklaring

Gegevens die wij van u online
Voor de toepassing van dit Privacy Statement "persoonsgegevens": alle informatie waarmee iemand persoonlijk kan worden geïdentificeerd, zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, factuur-en accountgegevens, creditcard of bankpas en andere informatie in verband met bieden goederen of services.We kunnen ook informatie over uw gebruik van onze website, evenals informatie over u uit berichten die u op de website en e-mails of brieven die u naar ons stuurt bijdragen.
Hoewel geen persoonlijke informatie, verzamelt en bewaart informatie over aankopen die u aan de Website.Zur te helpen klantendienst van normen en opleiding van het personeel te behouden, kunnen we opnemen en monitoren inkomende oproepen zijn van het bedrijf.

Gebruik van uw informatie
We gebruiken persoonlijke informatie om de verzamelde voor de volgende doeleinden website:
1.To toegang tot alle onderdelen van onze website en het leveren van de goederen of diensten leveren;
2.To factuur die u ontvangt en u indien nodig over uw bestellingen contact;
3.To verbeteren van de inhoud, uitstraling en het nut van de site;
4.To ontwikkeling, marketing, verkopen of leveren producten en diensten;
5.To beheren en ontwikkelen van onze business en activiteiten, beheer accounts, en het verzamelen en verwerken van betalingen;
Om u beter te dienen, kunnen wij informatie die u ons verstrekt
op de site combineren met informatie die u
ons op andere manieren, zoals in onze winkels, en met informatie van derden, waaronder demografische of openbare informatie.
Managing Director, openen en bijwerken van uw persoonlijke gegevens
Wij serveren u beter wij raden u aan om regelmatig te openen en bijwerken van uw persoonlijke Information.Sie Op verzoek kunt u een samenvatting van de persoonlijke gegevens op de plaat met uns.Sie ontvangen kan ook vragen dat we dergelijke persoonlijke informatie over u te corrigeren, verwijderen u dergelijke informatie uit de marketing databases, of vervreemden van een of alle persoonlijke gegevens over u.
U heeft recht op de opgeslagen gegevens over u de informatie te zien en je kunt ons vragen om de nodige veranderingen aan te brengen om ervoor te zorgen dat ze correct en up-to-date.Wenn u dit wilt doen, kunt u contact opnemen met ons! We zijn wettelijk recht op een vergoeding van 10 kosten voor u te voeren dat we onze kosten met de details van de informatie over u.
Privacy
Dank u voor uw Einkaufmit us.We respecteert uw privacy en wilt u uw persoonlijke informatie te beschermen.
Beveiliging
De International Coach Federation (ICF) erkent het belang van het beschermen van de privacy van onze Nutzer.Wir veiligheidsmaatregelen om uw gegevens tegen toegang door onbevoegden en tegen onrechtmatige verwerking, verlies, vernietiging en beschadiging van bepaalde veiligheidsmaatregelen schützen.Wir maatregelen genomen om de waarborgen in dienst persoonlijke informatie die u op de site om schützen.Zum Als u bijvoorbeeld om informatie te verstrekken, maken wij gebruik van Secure Socket Layer (SSL) technologie, een encryptie tool die beveiliging biedt bij het overbrengen van deze informatie via het internet . Deze site maakt gebruik van fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures om informatie online, waaronder firewalls verzameld te beschermen, hebben we de bovenstaande veiligheidsmaatregelen ingesteld voor deze Site het verlies, misbruik en wijziging van de informatie onder onze controle te schützen.Obwohl, moet u bekend dat 100% zekerheid niet mogelijk.
Suggesties
We nemen de bescherming van persoonsgegevens, u begangen.Wenn u vragen heeft over het beleid van de Autoriteit hebt of je denkt dat we er niet in geslaagd om vast te houden, neem dan contact met ons op
e-mailadres.

Terug